Compara Tarifele
Platesti rapid online
Primesti polita pe email
Livrare gratuita
Despre Noi

Smart Finance Broker, asistent autorizat Delta S.R.S. Broker de Asigurare-Reasigurare (broker de asigurari cu o experienta de peste un deceniu in piata asigurarilor din Romania) a luat nastere in anul 2012, din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri intr-un mod rapid si individualizat.

Viziunea, misiunea si valorile noastre sunt reprezentate de acelasi numitor comun: satisfactia clientului. Prin profesionalism, promptitudine si solutii personalizate am reusit, in timp, sa ne fidelizam clientii si sa atragem constant altii noi.

Consideram ca respectul si onestitatea stau la baza oricarei relatii, motiv pentru care clientii nostri beneficiaza de consiliere gratuita din partea unui profesionist, inainte de achizitia politei de asigurare menita sa ii satisfaca o necesitate sau dorinta. Avem, astfel, ocazia de a anticipa nevoile clientilor si de a veni in intampinarea lor cu solutii optime, fiind pregatiti sa oferim tot ce este mai bun pentru acestia si menit sa le faca viata mai usoara, zi de zi.

Beneficiile colaborarii cu noi: gasim solutii pentru orice risc asigurabil. Suntem deschisi, incurajam diversitatea si oferim un mix bun intre protectie, consiliere si servicii.

Scrisoarea de prezentare a asistentului in brokeraj persoana juridica o puteti accesa aici

Pentru a consulta Registrul de asistentilor in brokeraj, va rugam sa accesati linkul aici

Puteti consulta si registrul national al intermediarilor in asigurari, intocmit de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Acest site foloseste cookie-uri. Pentru continuarea navigarii in site, trebuie sa acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Cookies Inchide