CUMPARA RCA
Oferta Travel
Polita pe email
Livrare gratuita
Reminder online
Plata online
Despre Noi

Smart Finance Broker, asistent autorizat Delta S.R.S. Broker de Asigurare-Reasigurare (broker de asigurari cu o experienta de peste un deceniu in piata asigurarilor din Romania) a luat nastere in anul 2012, din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri intr-un mod rapid si individualizat.

Viziunea, misiunea si valorile noastre sunt reprezentate de acelasi numitor comun: satisfactia clientului. Prin profesionalism, promptitudine si solutii personalizate am reusit, in timp, sa ne fidelizam clientii si sa atragem constant altii noi.

Consideram ca respectul si onestitatea stau la baza oricarei relatii, motiv pentru care clientii nostri beneficiaza de consiliere gratuita din partea unui profesionist, inainte de achizitia politei de asigurare menita sa ii satisfaca o necesitate sau dorinta. Avem, astfel, ocazia de a anticipa nevoile clientilor si de a veni in intampinarea lor cu solutii optime, fiind pregatiti sa oferim tot ce este mai bun pentru acestia si menit sa le faca viata mai usoara, zi de zi.

Beneficiile colaborarii cu noi: gasim solutii pentru orice risc asigurabil. Suntem deschisi, incurajam diversitatea si oferim un mix bun intre protectie, consiliere si servicii.

Pentru a consulta Registrul propriu al angajatilor SMART FINANCE BROKER autorizati sa intermedieze asigurari, va rugam sa accesati linkul aici

Puteti consulta si verifica autorizarea personalului in Registrul intermediarilor (JA) al brokerului DELTA SRS Broker de asigurare reasigurare si in Registrul intermediarilor secundari (RIS) al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Smartasigur.ro este o platforma online, cu ajutorul careia se pot compara tarifele de la toti Asiguratorii din Romania.
Serviciile de pe platforma smartasigur.ro sunt oferite de Smart Finance Broker SRL- CUI: 32501700, Nr. Reg. Com.: J40/14447/2013, asistent autorizat Delta S.R.S. Broker de Asigurare-Reasigurare SRL.